URGENT

Els preus del lloguer a la nostra zona baixen lleugerament.

Compartiu aquesta història

Ho indica un estudi fet pel portal d’internet Habitaclia, a partir de les ofertes que aglutina aquesta plana web.
Segons l’estudi, a poblacions com Pineda o Calella el preu de l’habitatge de lloguer ha baixat lleugerament en els últims 6 mesos, i en d’altres poblacions, com ara a Blanes, el preu es manté

El metre quadrat de lloguer a Pineda i a Calella, ha baixat un 5% entre els mesos de juliol del 2008 i el gener del 2009. Traduït en preu final, en una vivendade dimensions convencional, representa una disminució d’entre 9 i 12 € mensuals en els contractes de lloguer.

Segons aquests estudi ,Pineda actualment té un preu de 8 € i mig el m2, i Calella de 8 amb 21, mentre que Blanes té un preu de 8 amb 48 € el m2 de lloguer.

Segons habitaclia, la població catalana amb un lloguer més car és Barcelona amb uns 15 € el m2, seguit de Castelldefels i l’Hospitalet del Llobregat.
Pel que fa a PLF, no hi ha dades en aquests estudi, però les ofertes d’habitatges de lloguer de la nostra vila publicades al portal, oscil.len entre els 450€ mensuals per una planta baixa de 62 m2 fins els 1300 per a una casa de 180 m2 del centre de PLF.

Actualment aquests portal contempla 15 ofertes de lloguer a PLF. Analitzant aquestes ofertes es dedueix que de mitjana els habitatges de lloguer de PLF tenen 106 m2 i que el m2 a PLF actualment té un preu de lloguer d’un 6.90€.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics