URGENT

Sort desigual en els equips amateurs de futbol palafollenc.

Compartiu aquesta història

L’A es va imposar al Can Gibert per 1 a 2, en un partit vistós, on els dos equips van desplegar bon futbol, però la sort de cara a porteria va ser dels palafollencs que es van avançar per dues vegades al Can Gibert. Els gols del conjunt palafollenc els van fer Rocha i Domínguez.

El B, en canvi, va caure al camp de L’Hostalric per la mínima, 1 a 0.

El cadet va golejar al Masnou a casa per 0 a 4, mentre el Juvenil també s’imposava al Canet per 4 a 1 amb gols de Raül, Jaume i doble diana de Jaume.

El juvenil va caure derrotat al Palastadium per 1 a 3 contra l’Arbúcies i en futbol 7, l’aleví va esgarrapar un empat a 1 del camp de La Llàntia de Mataró.

Encara en futbol 7 el Benjamí A va perdre al camp del Riells per 5a 3, mentre que el B es va imposar sense gaire dificultat al Breda per un contundent 0 a 8. El Prebenjamí A va poder endur-se un empat a 4 del camp del Lloret. Els gols de l’equip de PLF els van fer a parells Adri i Pau.

En futbol Sala doble victòria dels equips palafollencs. El Sta. Maria, va guanyar a casa al Palamós per 5 a 2 i el St. Lluís es va imposar al St. Joan de Vilassar per 4 a 8.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics