URGENT

3 de cada 10 vehicles que circulen per PLF ho fan per sobre de la velocitat permesa.

Compartiu aquesta història

Ho demostren les dades de l’última campanya de control de velocitat realitzada ara fa un mes al nostre municipi.

El radar, cedit pel Servei Català del Trànsit durant 9 dies, ha controlat a 27.000 vehicles, dels quals 8.750 anaven per sobre de la velocitat permesa, és a dir; un 32.5% dels conductors controlats sobrepassava el límit legal.

D’aquests vehicles, però, només s’ha sancionat aquells que passaven a partir dels 11k/h del màxim permès. Això significa prop de 800 multes de trànsit, un 3% dels vehicles controlats, o el que és el mateix; 88 denuncies diàries.

Es dóna el cas que els controls de velocitat es van fer amb previ avís a través dels mitjans de comunicació i que a més el radar es trobava sempre al costat d’un vehicle patrulla rotulat i visible de la Policia Local de PLF.

La majoria d’infraccions cursades són per a vehicles que circulaven entre 70 i 90 km/h.

Els casos més greus detectats pel radar són 2 casos de vehicles que circulaven a més de 100km/h a la zona urbana, on recordem-ho la velocitat màxima és de 50. També hi ha 9 vehicles interceptats entre 90 i 100 km/h.

Els controls es van realitzar en les principals vies de PLF, des de la carretera d’accés a al Cost Brava, el polígon d’en Puigverd, Avd Pau Casals o la Riera de la Burgada entre d’altres.

La intenció de la campanya no era recaptatòria, sinó de conscienciació dels automobilistes que circulen dins la trama urbana de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics