URGENT

Detenen un jove per agredir amb una tanca de ferro a clients d’una discoteca de Blanes

Compartiu aquesta història

La policia municipal va detenir, la matinada del passat diumenge, un jove de 24 anys que va agredir a cops i verbalment els clients d’una discoteca del barri dels Pins de Blanes i fins i tot els va amenaçar amb una tanca de ferro d’unes obres properes. Quan la policia va arribar i el va intentar reduir, també els va atacar.

L’home, de 24 anys d’edat, es va exaltar per causes que no han transcendit i va ser la mateixa discoteca, l’Arena de Blanes, qui va avisar la policia perquè l’anessin a buscar ja que l’havien hagut de fer fora del local i malgrat tot continuava buscant mostrant-se violent. Finalment, el noi va ser detingut i posat a disposició judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics