Detenen un jove per agredir amb una tanca de ferro a clients d’una discoteca de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La policia municipal va detenir, la matinada del passat diumenge, un jove de 24 anys que va agredir a cops i verbalment els clients d’una discoteca del barri dels Pins de Blanes i fins i tot els va amenaçar amb una tanca de ferro d’unes obres properes. Quan la policia va arribar i el va intentar reduir, també els va atacar.

L’home, de 24 anys d’edat, es va exaltar per causes que no han transcendit i va ser la mateixa discoteca, l’Arena de Blanes, qui va avisar la policia perquè l’anessin a buscar ja que l’havien hagut de fer fora del local i malgrat tot continuava buscant mostrant-se violent. Finalment, el noi va ser detingut i posat a disposició judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics