URGENT

El sènior femení de bàsquet comença amb derrota la 2a fase de la lliga.

Compartiu aquesta història

Les noies entren amb mal peu a la 2a fase després de perdre a la pista del Llagostera B, per 70 a 54. L’equip gironí va sortir molt concentrat en defensa i encert en l’atac, mentre les palafollenques anaven a remolc del joc del Llagostera. La propera setmana les noies jugaran a casa contra el Porqueres, un equip d’un altre grup, pel que encara no s’han enfrontat amb elles aquesta temporada. Aquests serà una bona ocasió per poder aixecar cap i donar de nou alegries als aficionats, després d’una de les millors campanyes de les palafollenques.

Els nois tampoc van poder superar al Malgrat07 en el derbi de la categoria. Tot i la victòria del PLF a l’anada, el partit de Malgrat se’l va endur l’equip local per un ajustat 73 a 67. Durant els 3 primers quarts el sènior palafollenc va anar frec a frec amb el conjunt veí. En l’últim quart, però el partit es va trencar amb una mala defensa dels nois entrenats per Eloi Alargé, que tot i això van poder aguantar fins al final amb un marcador ajustat.
La propera jornada, els nois tenen la visita del Torroella, que ocupa les ùltimes posicions. Per últim destaquem la derrota contundent del Cadet masculí que no va poder anotar cap punt en el seu enfrontament amb Caules, el 3r classificat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics