URGENT

Esquerra denuncia que encara no s’ha enviat la informació sobre els productes de la terra de PLF.

Compartiu aquesta història

El mes de febrer, el Consell Comarcal del Maresme va presentar un catàleg que recull informació sobre 53 productes de qualitat del Maresme, així com una llista general dels seus productors. Els republicans ja van denunciar, en l’últim ple municipal, que PLF no apareix en aquesta guia, ni com a productor mongeta del ganxet, ni tampoc la cooperativa Conca de la Tordera, com a distribuïdora.

La formació republicana demana a la Regidoria de Cultura i de Promoció Econòmica que enviï al Consell Comarcal del Maresme la informació sobre els productes de la terra i artesania alimentària de la població, per tal que sigui inclosa en una futura reedició del catàleg en paper i la seva inclusió a l’edició en línia.

El portaveu d’Esquerra, Jordi Pedemonte denuncia manca d’interès per part de l’Ajuntament, ja que assegura que aquesta informació no s’ha enviat encara.

Esquerra denuncia que, tot i que ser una de les poblacions més productores de mongeta del ganxet, PLF no consta en aquest catàleg, on sí que hi figuren poblacions veïnes com Malgrat de Mar, Tordera, o Pineda.

Esquerra explica que PLF no apareix al catàleg de productes de la terra per que la regidoria de Promoció econòmica no va enviar la informació requerida pel CCM, i que encara avui no s’ha enviat aquesta informació

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics