URGENT

PLF estrenarà la plaça de la Vinya d’en Florit amb una plantada d’arbres.

Compartiu aquesta història

Aquest nou espai públic s’estrenarà diumenge vinent amb la tradicional jornada de plantada d’arbres que cada any es fa a PLF en diferents indrets del nostre municipi.

La Plaça de la Vinya d’en Florit, es troba en el nou sector que s’està desenvolupant aquests dies, a tocar dels terrenys que han d’acollir el nou IES de PLF, al camí de la Ciutadella, i rebrà aquests nom en referència a les vinyes que hi havia plantades en el seu dia en aquests espai prop de la Masia de Can Florit.

Diumenge precisament, entre d’altres especies arbories i plantes, es plantaran també vinyes en record del que hi havia plantat en temps antics. Ho explica la regidora de parcs i jardins de PLF, Esther Torrent que enumera alguna de les espècies que es plantaran diumenge en aquests indret.

Segons la regidora, durant aquests diumenge es plantaran en total uns 150 arbres i plantes a la plaça en un acte obert a tothom i que acabarà amb un refrigeri.

La festa “Vine a plantar un arbre” pretén que petits i grans participin directament en l´adequació dels nous espais verds del poble, com ja es va fer en el seu dia al Parc Fluvial de la Tordera.

L’acte de plantació, que es gratuït, es farà a partir de les 10 del matí a la nova plaça de la Vinya d’en Florit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics