La planta d’Inditex a PLF començarà a funcionar el proper mes de juny

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta és la previsió actual de l’empresa, segons han confirmat fonts d’Inditex a RP. Aquest termini, però estarà subjecte al resultat de les proves de funcionament que es faran abans de la seva posada en marxa.

El gegant Inditex, un dels grups empresarials més potents d’Espanya, aterrarà al nostre municipi en una impressionant nau de 65 mil m2 destinats només a la central de distribució d’una de les seves marques de roba; Bershka, dirigida al públic més jove.

La nau que es troba al polígon d’en Puigverd, té unes xifres espectaculars. A banda dels 65 mil m2, tindrà 32 molls d’entrada de producte i 40 molls de sortida de prendes, cosa que dóna informació del gruix d’entrada i sortida de vehicles que tindrà el complex, que ha costat uns 100 milions d’€ a la multinacional gallega.

La meitat de les mercaderies que rebrà la planta palafollenca procedirà d’Espanya, Portugal i el Marroc, però també ho farà de l’Àsia, en un 30% i de la resta d’Europa en un 20%.

Des de PLF sortiran tots els transports dirigits a les 590 botigues de la marca Bershka que ja existeixen en 39 països diferents, tenint en compte que aquests 2009, la companyia preveu ampliar el nombre d’establiments en 59 noves botigues, la majoria fora d’Espanya.

Si el destí de la roba es troba a menys de 36 hores de carretera, la mercaderia anirà amb camió, i si està més lluny, aquesta s’embarcarà amb avió.

De fet, un dels secrets de la marca, i de tot el grup, és que la roba d’Inditex té una vigència de sols 15 dies, i per tan cal una ràpida distribució de nou gènere, que arriba a cada botiga dos cops per setmana
Si prenem com a exemple la planta logística que Inditex té a Saragossa, el complex palafollenc podria treballar 6 dies a la setmana, dels quals només 4 es destinen a la distribució de roba i els dos dies restants a tasques de manteniment de la nau.

Un altre clau de l’empresa és saber quants llocs de treball nous crearà a la planta del nostre municipi. Es preveu que d’entrada es necessitin unes 300 persones que s’anirien incrementant paulatinament fins arribar a les 700 persones, segons va assegurar l’Ajuntament de PLF, en el seu dia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics