URGENT

Mor l’exregidora palafollenca Carme Xart.

Compartiu aquesta història

 
Xart va morir dissabte al migdia a casa seva després d’una llarga malaltia que ja la va apartar de la política activa a mitjans de la legislatura passada. Xart va entrar a formar part de l’Ajuntament de PLF l’any 2003 per ERC, després que la formació republicana aconseguís representació al plenari, però es va veure obligada a deixar l’acte de regidora, precisament després de la detecció d’una greu malaltia.

Xart va ser enterrada ahir diumenge a PLF, en la intimitat per exprés desitg de la família.

Jordi Pedemonte, d’ERC ique va substituir a Xart a l’Ajuntament de PLF,  ha lamentat la mort de Xart i ha assegurat que l’exregidora formarà part de la història de PLF i també de la formació local dels republicans, i ha destecat el seu esforç pel municipi.

L’alcalde de PLF, el socialista Valentí Agustí, ha destecat a Xart com a lluitadora tant en la política com en la seva malaltia. Agustí ha assegurat que ell i Xart tenien una admiració mútua, tot i la discrepància política.

El líder de CiU, Xavier Dalmau, que va compartir amb Xart l’oposició en aquella legislatura, ha recordat a la regidora d’esquerra com a activa i plenament integrada a PLF. Dalmau ha lamentat la seva mort per la perdua que representa per al nostre municipi.

Óscar Bermán, del PP, han destecat la bona tasca de Xart en la política local, a favor de la gent de PLF.

Juan Andrés Osorio, portaveu regidor d’ICV, ha lamentat també la seva perdua i tot i no compartir directament moments polítics sí ha assegurat tenir sempre molt bones referències de Carme Xart.

Xart va ser enterrada ahir al migdia al cementiri municipal de PLF en un senzill ofici civil, en el que hi van assistir moltes cares conegudes de la política local.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics