URGENT

Diferents intervencions policials contra productes falsificats a la comarca.

Compartiu aquesta història

La passada setmana, la Policia Local de Valls (Tarragona) va detenir un home acusat d’un delicte contra la propietat industrial i intel·lectual. El detingut, propietari d’una empresa a Malgrat de Mar, tenia llogada una nau al polígon industrial de Valls plena de productes falsificats.
Les investigacions van començar a arran de la denúncia d’una coneguda marca de bosses de mà, i durant el registre, que va durar dos dies, es va trobar una gran quantitat de material presumptament falsificat. Entre el material requisat hi ha bosses de mà, clauers, productes de platja, samarretes o sabatilles esportives.D’altre banda, inspectors de la Guardia Civil van incautar, també la passada setmana, prendes de vestir falsificades de diferents marques i valorades en prop de 90 mil €. Aquesta intervenció es va fer després de 4 inspeccions a Malgrat de Mar

Com a conseqüència d’aquestes inspeccions es va detenir a dues persones, una veïna de Malgrat i una altra de Lloret .

I aquests passat dissabte, la Guàrdia Civil va confiscar en una botiga de Calella articles falsificats de diferents marques que estaven valorats en 31.000 euros. Els agents van comissar moneders, bosses, gorres, rellotges i cinturons falsificats de diverses marques, com ara Carolina Herrera, Chanel, Dolce & Gabbana i Gucci. La policia va acusar el propietari de la botiga d’un delicte contra la propietat industrial.

Malgrat Confidencial / Ràdio Palafolls/El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics