116 infants es preinscriuen a P3 als dos centres de PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Abans de la setmana Santa es tancava el període de preinscripcions per a l’ensenyament públic tan a primària com a secundària a Catalunya. Al nostre municipi s’han preinscrit 116 nous alumnes entre les dues escoles públiques de PLF. Aquests nombre representa sols 9 places menys de les previstes inicialment en el planejament del curs vinent.

Al setembre es pretén que hi hagi al nostre municipi 5 noves classes de P3, per a un total de 125 alumnes.

Segons les dades facilitades pels dos centres de primària i infantil de PLF al final del període s’han preinscrit 116 alumnes; al CEIP les Ferreries s’han preinscrit 67 alumnes i al Mas Prats 49. Tot i això, segons les previsions del Departament d’Ensenyament, hi haurà d’haver moviment d’alumnes, ja que les Ferreries sols ofertava 50 places i el Mas Prats és el centre que en el proper curs oferirà tres línies de P3 per a 75 alumnes com a màxim.

El proper dia 21 sortiran les relacions baremades de cada sol.licitant, i el període de matrícula començarà el proper mes de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics