URGENT

L’Ajuntament de PLF convoca la II edició del Concurs de Treballs de Recerca de Batxillerat

Compartiu aquesta història

Fins aquests divendres 17 d´abril hi ha temps per participar a la 2a edició del Concurs de Treballs de Recerca de Batxillerat convocat per l´Àrea d´Ensenyament de Palafolls.
Per participar només cal ser de la vila i cursar el darrer curs de batxillerat, en qualsevol centre educatiu. Els treballs presentats han de ser els corresponents al curs 2008-2009 i poden ser individuals o col·lectius.
El lliurament del treballs s´ha de fer amb sobre tancat i amb pseudònim al Punt d´Informació Juvenil, des d’on després seran entregats al jurat, que valorarà els treballs. Després de la deliberació es faran efectius els guardons el proper 30 de juny de 2009.
Segons les bases del concurs, que es poden trobar a la plana web de l’Ajuntament, el jurat haurà de valorar l’originalitat del treball i el plantejament dels seus objectius, el rigor i tractament científic i la capacitat de síntesi.
També es valorarà la presentació del treball i la seva correcció i en el llenguatge utilitzat.

En aquesta edició es repartiran 1000€ en premis. El treball guanyador s’endurà 500 €, el segon classificat tindrà un premi de 300€ i el tercer 200 €.

En l’edició anterior tots els participants se’n van endur premi al considerar el jurat que tots els treballs presentats mereixien el premi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics