La Setmana Santa s’acaba amb les mones de pasqua amb èxit de Hello Kitty

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La gateta amb el cap gros i vestida de color rosa ha arrasat aquest any com a icona protagonista de les mones de Pasqua. Les pastisseries del Maresme coincideixen a destacar l’efecte Kitty en la majoria de pastissos que han venut, seguit molt de prop per les ja tradicionals figures de jugadors del Barça.

Tot i això a la pastisseria St Jordi de PLF, es va vendre també mones amb motius de la pel.lícula de dibuixos Walle, així com el tradicional ventall de cotxes i casetes de xocolata de tota la vida, segons explica avui el responsable de l’establiment al diari el Punt.

Els pastissers valoren les vendes d’aquest any de crisi com a bones o molt bones, apunten que potser el fet que molta gent no ha marxat per Setmana Santa, sigui per culpa de la crisi o de la pluja «ha beneficiat les vendes».
Molts palafollencs han optat també per fer ells mateixos la base de la mona, i comprar les figures que adornaven ahir els postres. Hem sortit al carrer a preguntar com eren les mones de pasqua dels palafollencs.

Les mones aquests any han oscil.lat entre els 25 i 60 euros, uns preus similars als de l’any passat. Segons els pastissers la gent no s’ha quedat sense mona i, en tot cas, l’ha comprat més petita.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics