URGENT

Un excap dels Mossos de Pineda detingut per llogar un pis a proxenetes.

Compartiu aquesta història

Un inspector dels Mossos d’Esquadra, que anteriorment havia estat cap de la comissaria de Pineda de Mar, va ser detingut fa uns dies per haver llogat el seu pis de Sant Antoni de Calonge a proxenetes.

Segons va informar el diari El Pais, el Cos Nacional de Policia va detenir l’inspector perquè coneixia l’activitat il·lícita que es desenvolupava a l’interior del seu pis i no va fer res per evitar-ho. A més, segons aquesta informació, l’imputat cobrava un lloguer mensual d’uns 2.000 euros, un preu “excessiu” segons els investigadors.

Posteriorment a la seva detenció, l’home va quedar en llibertat amb càrrecs per ordre del Jutjat d’Instrucció número 2 de Sant Feliu de Guíxols, encara que manté la imputació i està pendent de ser citat novament pel jutge.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra han emès un comunicat en relació a la informació apareguda al diari EL PAÍS on neguen rotundament que s’hagi detingut en cap moment el policia. Segons el comunicat, el funcionari policial és copropietari de l’immoble esmentat a la notícia, i en cap cas del negoci que s’hi duia a terme, i que “la situació actual del funcionari policial és d’imputat sense que s’hagin decretat per part del jutge mesures cautelars contra ell”.

El passat 30 de març la policia ja havia detingut els dos homes que havien llogat el pis a l’inspector i que presumptament controlaven el prostíbul obligant a prostituir-se a dones de països de l’Est. Aquest dos individus van ingressar a la presó per ordre judicial, mentre que les dones podrien acabar essent expulsades del país en trobar-se en situació irregular a Espanya.

El País / Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics