URGENT

L’Ajuntament i la Diputació enquesten als palafollencs sobre el medi ambient del municipi.

Compartiu aquesta història

Aquests dies el consistori demana la col·laboració ciutadana en la recollida de dades que han d’ajudar a elaborar la diagnosi de l’estat actual del medi ambient a PLF, que ha de servir de punt de partida per a la redacció de l’Agenda 21 de la nostra vila. Ho fa a través d’una enquesta que pregunta als ciutadans sobre diferents aspectes medioambientals. El regidor de Medi ambient de PLF, Josep Rueda explica que les enquestes donaran idea de les sensibilitats dels vilatans.

L’enquesta demana que es valori l’estat actual del medi ambient de PLF i que s’enumeri els problemes principals del municipi en matèria medioambiental, alhora que demana propostes de millora.

També es pregunta sobre el mitjà de transport utilitzat habitualment per PLF i pel grau de responsabilitat que es creu tenir en la protecció del medi palafollenc.
Un cop recopilades les enquestes i juntament amb les aportacions dels tècnics experts de la Diputació es podrà tenir una primera diagnosi de la situació del Medi Ambient a PLF.

A més també es busca persones disposades a participar en les taules de treball i debat sobre temes medioambientals al nostre municipi que es puguin crear en un futur

L’enquesta, que pot ser anònima, pretén recopilar les valoracions dels ciutadans palafollencs com a part imprescindible de la col·laboració ciutadana en la redacció de l’Agenda 21 de PLF, la que ha de marcar estratègies de futur en aquesta matèria al nostre municipi.

L’enquesta es pot trobar a través d’internet a la plana web de l’Ajuntament de PLF, i es pot reenviar per correu electrònic al consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics