URGENT

La nova plana web de RP arriba al seu 1r aniversari amb 16 mil visites.

Compartiu aquesta història

El 21 d’abril del 2008 es posava en funcionament la plana web de RP, que substituïa l’antic bloc d’informació local també gestionat per aquesta emissora. En aquests 12 mesos de funcionament la plana web ha aconseguit prop de 16 mil visites, que han consultat 51 mil pàgines diferents.

Aquests nombres demostren que RP s’ha convertit en mitjà de referència no només a través de les ones, sinó també gràcies a internet, gràcies en part a la proximitat de les seves informacions.

La nova web va suposar una aposta per la presència del mitjà públic de comunicació a la xarxa i per fer més accessibles els continguts generats per RP, ja sigui en apropar l’actualitat de la nostra vila i les poblacions veïnes com també fer més accessible els continguts dels programes d’aquesta emissora a través de la ràdio a ala carta, en la que es pot descarregar els principals programes de l’emissora.

En aquest any també s’han incrementat notablement els serveis previstos en línia, com la possibilitat d’accedir als titulars de la jornada des de l’escriptori de l’ordinador o des de la pàgina principal de google, entre d’altres.

L’aposta digital de RP continua amb l’estudi de noves aplicacions que es podran trobar a la nostra plana web; www.radiopalafolls.cat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics