URGENT

PLF presenta demà la seva targeta comerç.

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una iniciativa entre La Caixa i l’ACEP, que han promogut la creació d’una targeta de crèdit que a banda d e servir per pagar en qualsevol lloc també servirà per aconseguir descomptes i optar a promocions que engegui l’Associació de comerciants local.

La Targeta Palafolls Comerç es presentarà demà, diada de St. Jordi, després de la formalització d’un acord entre l’entitat de botiguers i “la Caixa”. La iniciativa té el recolzament de l’Ajuntament de Palafolls.
L’objectiu d’aquesta iniciativa, segons els seus promotors és potenciar el comerç local, ja que permetrà enfortir les relacions entre establiments i els clients oferint avantatges en les seves compres i altres serveis afegits.
La targeta, que incorporarà el logotip de l’Ajuntament de PLF i el de l’ACEP, serà gratuïta, sense quotes ni d’alta ni de manteniment. A més, la renovació també és gratuïta. Per utilitzar-la, el client no ha de canviar de banc, ja que pot domiciliar-la a la seva entitat financera.

La utilització de la targeta PLF Comerç, es podrà tenir descomptes directes en diferents botigues del municipi i alhora es podrà participar en diferents promocions que engegui l’entitat de comerciants.
Fa unes setmanes la Caixa creava una targeta similar a Mataró i segons ha pogut saber aquesta emissora, Malgrat de Mar també està treballant en la creació d’una targeta similar al municipi.

Actualment l’ACEP, que va néixer l’any 2002, compta amb 46 socis i treballa per dinamitzar el comerç a la nostra vila, tant a amb l’organització de cursos pels associats, com diferents iniciatives com ara Fires, i sorteigs de diferents promocions, amb col.laboració amb aquesta emissora.

Actualment l’entitat treballa en la producció d’una guia d’informació del comerç i serveis del poble o l’ús de les bosses ecològiques..

La targeta PLF Comerç, es podrà demanar en breu en els comerços associats i també a l’entitat bancària.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics