URGENT

Malgrat no veu clara la seva entrada al consorci de la TDT.

Compartiu aquesta història

 

 Tot i que els pressupostos del 2009 hi ha aprovada una partida de 30 mil€ destinada a l’entrada del municipi al consorci que gestiona la TDT pública de la comarca, la realitat és que el consistori encara no ha formalitzat la seva adhesió, com sí ha fet PLF.

Segons l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Contxita Campoy, cal reflexionar sobre aquesta adhesió en època de crisi com l’actual, ja que no només cal fer una assignació econòmica anual, sinó que també cal incorporar personal per tal de cobrir les informacions del municipi.

Des que el consorci gestiona els dos canals públics, gràcies a un acord entre els dos adjudicataris, els costos s’han abaratit considerablement, cosa que ha permès l’entrada al consorci de poblacions com PLF o Pineda.

Ara l’únic poble gran de l’Alt Maresme que falta per adherir-se al consorci és Malgrat, que tot i haver mostrat el seu interès, ara es vol replantejar la seva situació. Campoy assegura que dins l’equip de govern de Malgrat hi ha disparitats de criteris sobre l’entrada del municipi a la TDT pública de la comarca.

Actualment el consorci el formen les poblacions de Calella, Arenys de Munt, Pineda, Tordera, Sta. Susanna, Canet, St. Cebrià i PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics