URGENT

PLF vol ampliar i millorar el servei de clavegueres del municipi.

Compartiu aquesta història

Aquests és un dels punts a l’ordre del dia del ple d’avui, que començarà a les 8 del vespre al consistori. La sessió ordinària, amb 18 punts a l’ordre del dia, haurà d’aprovar un conveni amb l’empresa Sorea per tal d’ampliar i millorar la xarxa de clavegueram del nostre municipi.

En matèria de clavegueres, el ple d’avui ha d’aprovar inicialment el projecte de la nova xarxa de col·lectors d’aigües residuals i de pluvials per als carrers Sindicat, Sol Roig, Xon Roura i Camí de Can Baltasar, situats a la zona coneguda com a urbanització Muntanya mar de PLF.

La majoria de punts a l’ordre del dia d’avui són de temàtica urbanística, però també hi ha una moció en defensa dels grups de cultura popular i tradicional catalana que utilitzen el foc i el material pirotècnic. Es tracta d’una moció tractada ja en d’altres ajuntaments en suport als grups culturals que com els diables, utilitzen la pirotècnia en els seus actes i que veien perillar la seva existència, arran d’una directiva europea.

El ple d’avui ha de tractar les dues mocions del PP, una per demanar una rebaixa en les taxes i ordenances locals que en el seu dia es van apujar un 4 i mig %, preveient que aquests seria l’Index de preus al consum de l’any passat. L’altre moció reclama el retorn de l’import d’una taxa que els populars consideren il.legal.

La sessió, com sempre serà transmesa en directe per RP a partir de els 8 del vespre.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics