URGENT

L’hereu de PLF, Albert Ribas, és segon Fadrí comarcal

Compartiu aquesta història

Pineda de Mar va acollir aquests cap de setmana l’elecció del pubillatge comarcal. L’Hereu d’Arenys de Mar, Jordi Romaguera, i la Pubilla de Vilassar de Mar, Anna Collell, van ser escollits Hereu i Pubilla del Maresme 2009, respectivament.

La resta d’escollits són Andrea Moncau de Vilassar de Dalt, com a primera dama del Maresme 2009; Montserrat Masvidal de Canet de Mar, segona dama del Maresme 2009; Oriol Romaguera de Tordera, primer fadrí del Maresme 2009; i Albert Ribas de Palafolls, com a segon fadrí del Maresme 2009.

Durant el certamen d’elecció del pubillatge comarcal, seguint la tradició, es van acomiadar els anteriors representants. L’elecció es va celebrar dissabte passat durant el transcurs d’un sopar a Pineda de Mar. En total es van presentar 10 noies i 6 nois

A l’elecció comarcal no es va presentar la pubilla de PLF 2008.

A més, l’hereuet de PLF 2007, Aleix Freixa, és fins a finals d’aquests any l’hereuet del Maresme, després de l’elecció celebrada el mes de novembre a PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics