Blanes vol els mateixos descomptes que els maresmencs a l’autopista.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 L’Ajuntament de Blanes farà els passos que siguin necessaris per beneficiar-se dels descomptes que la Generalitat començarà a aplicar a partir de l’any 2010 a tots els peatges de l’autopista C-32, al seu pas pel Maresme i pels habitants d’aquesta comarca.

L’acord maresmenc es va fer públic el mes de febrer i ara Blanes també se’n vol beneficiar, ja que la C-32 és també pels blanencs la principal via d’accés a Barcelona. La bonificació, que encara no s’ha pactat de quan serà, es començaria a aplicar ‘no més enllà del 2010’, tal i com va anunciar el departament de Política territorial i obres públiques, i es mantindria fins que hi hagi una alternativa gratuïta per al trànsit que actualment circula per la carretera N-II, que en el futur s’ha de convertir en un passeig de caire urbà.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics