URGENT

L’Ajuntament convoca una reunió per explicar un estudi sobre l’habitatge a PLF.

Compartiu aquesta història

El consistori treballa en la realització del pla local d’habitatge i, és per aquest això que convoca els veïns a la presentació de l’avanç del document el pròxim 5 de maig.

A la reunió es presentaran els resultats i la diagnosi del sector de l’habitatge de PLF. A més la reunió ha de servir per tal de recollir les propostes dels palafollencs sobre l’habitatge al nostre municipi, propostes que es valoraran com a participació ciutadana al procés engegat per l’elaboració del pla.

El Pla Local d’Habitatge comprèn un estudi de la població i la demanda actual d’habitatge al municipi i la seva projecció futura intentant detectar els dèficits d’aquesta oferta. El document també fa un estudi de les persones que precisaran d’habitatge protegit o social en un futur.

L’Ajuntament assegura que el pla local comprendrà una radiografia exhaustiva tant de l’actual oferta d’habitatge així com també la seva projecció futura, fent especial incís en la demanda dels veïns en aquest àmbit.

L’Ajuntament pretén amb la reunió del dia 5 donar a conèixer les directrius municipals que vol aplicar en matèria d’habitatge a la població en els pròxims anys, tal com recull el document elaborat pels serveis tècnics de la Diputació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics