Nous detinguts a Malgrat per tràfic de drogues, desobediència a l’autoritat i desordre públic

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local va detenir la matinada de dissabte un veí de Blanes per presumpte participació en un delicte de tràfic de drogues i desobediència als agents de l’autoritat. Els fets van passar a l’interior del Centre Sant Roc, al passeig marítim, quan agents de paisà van realitzar una vigilància dels moviments del detingut i van constatar que presumptament estava realitzant venda de substàncies estupefaents.

El jove, va ser interceptat i quan estava sent identificat va fugir introduint-se de nou a l’interior del Centre Sant Roc, on els agents van desplegar-se controlant els accessos i finalment van procedir a la seva detenció. El jove portava a sobre diverses dosis de cocaïna disposada per a la venda.

Per altra part, els agents de la Policia Local van ser alertats d’una baralla amb armes blanques a la porta del Centre Sant Roc també el mateix dissabte. Quan van arribar els agents van veure una persona que presentava ferides d’arma blanca als braços i una altra que tenia una navalla a la mà.

Els agents van desarmar aquesta persona i la van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra l’ordre públic i d’atemptat als agents de l’autoritat. Aquestes detencions es sumen a les 8 que va realitzar la policia fa 1 setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics