URGENT

Avui comencen les preinscripcions de la Llar d’Infants.

Compartiu aquesta història

Les sol·licituds es podran presentar fins el proper dia 15 de maig a les dependències municipals en horari de matí.

En total en el proper curs 2009-2010 s’oferiran 76 places entre els dos centres operatius de la llar d’infants; l’annex de la pl. del fòrum Palatiolo i l’edifici del carrer camí de Can Baltasar.

El proper curs serà el primer que la Llar oferirà un grup per a infants de 0 a 1 any. En concret, el grup s’obrirà amb 8 places.

La resta de places disponibles es distribueixen en 39 per als infants de p1 i 29 de p2.
Segons han informat fonts de l’Ajuntament les places de p0 ip1 estaran exclusivament a l’edifici principal de la Llar d’infants, que en aquests curs s’ha ampliat amb un nou menjador i un lavabo més, que han permès ampliar així els serveis que s’ofereixen des de la llar d’infants.

Els alumnes de p2 es repartiran entre l’edifici de la llar i l’annex de la plaça del Fòrum Palatiolo. Un annex que va néixer com a mesura provisional, però que s’ha anat consolidant i es mantindrà fins que s’hagi de fer una nova llar d’infants.

El proper dia 22 de maig es publicaran les llistes amb el barem de punts.

Precisament estar empadronat a PLF és la premissa que dóna més punts en la baramació per garantir als palafollencs una plaça al centre educatiu. L’altre criteri amb major puntuació és l’existència d’un germà ja matriculat al centre i la renda familiar, ja que les places són subvencionades per l’Ajuntament.

Després de les reclamacions i de tot el procés, el període de matriculació començarà el dia 8 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics