URGENT

Cap empresa local ha presentat oferta pels projectes del Pla Zapatero a PLF.

Compartiu aquesta història

Dels 6 projectes aprovats per l’Estat per rebre els diners del Fons Estatal d’Inversió Local, 3 podien ser negociats ja que no superaven un màxim de diners. L’ajuntament va convocar llavors a unes 16 empreses locals per tal de fer-los saber el procés d’adjudicació i animar-los així a presentar-s’hi. Al final però no s’ha presentat cap empresa local, ja que, al tractar-se d’una adjudicació de l’administració pública es reclamen molts papers i certificacions.

Tot i això, la regidora de promoció econòmica, Dolors Agüera, ha assegurat que l’Ajuntament ha parlat amb les empreses que sí s’han adjudicat les obres, per tal que, si és necessari, es subcontractin empreses palafollenques.

Dels 6 projectes aprovats, 3 ja estan adjudicats, 2 d’ells encara provisionalment, i s’espera que aquests mes puguin començar les obres, ja que totes elles s’han d’executar abans de cap d’any. La regidora explica quin és l’estat de les adjudicacions.

Els 6 projectes, amb una inversió prevista d’un milió 400 mil €, preveuen la construcció d’un centre cívic a Ciutat Jardí, un local social a St Genís, al costat de les antigues escoles. Al barri de St Maria es farà l’habilitació de la Masia de Can Batlle com a centre juvenil i la millora i ampliació de l’accés al camp de futbol. St Lluís té dos projectes; el primer la creació de la pista poliesportiva descoberta al costat del Figuerassa Arena i les millores de l’accessibilitat de l’Avd del Mar.

 L’ajuntament ja ha anunciat que vol estudiar a partir d’ara els projectes que presentarà en aquestes ajudes estatals de cara al proper any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics