Els equips de bàsquet de PLF no poden guanyar els seus partits del cap de setmana.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El sènior femení va caure a la pista del Porqueres per 84 a 56. Un derrota contundent, de 28 punts, que situa finalment a les palafollenques en 7a posició de la lliga. L’equip entrenat per Cristòbal Roa, va anar sempre a remolc de les gironines, que són terceres a la taula general.

Ara només els queda una jornada, per finalitzar la temporada, una de les més meritòries de l’equip que duran la fase reguklar s’han mostrat intractables, tan sols perdent 4 partits. L’últim partit serà contra el Verges.

El sènior masculí per la seva bancda no va poder amb el st Joanenc. El resultat final, 71 a 57 demostra la caiguda lliure en la que estan immersos els nois del PLF, que a falta d’1 partit pel final de la lliga, són 7s a la taula, amb 13 partits guanyats i 16 de perduts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics