URGENT

Els equips de bàsquet de PLF no poden guanyar els seus partits del cap de setmana.

Compartiu aquesta història

El sènior femení va caure a la pista del Porqueres per 84 a 56. Un derrota contundent, de 28 punts, que situa finalment a les palafollenques en 7a posició de la lliga. L’equip entrenat per Cristòbal Roa, va anar sempre a remolc de les gironines, que són terceres a la taula general.

Ara només els queda una jornada, per finalitzar la temporada, una de les més meritòries de l’equip que duran la fase reguklar s’han mostrat intractables, tan sols perdent 4 partits. L’últim partit serà contra el Verges.

El sènior masculí per la seva bancda no va poder amb el st Joanenc. El resultat final, 71 a 57 demostra la caiguda lliure en la que estan immersos els nois del PLF, que a falta d’1 partit pel final de la lliga, són 7s a la taula, amb 13 partits guanyats i 16 de perduts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics