Lloret refusa ser la primera ciutat Gay Friendly.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El ple municipal d’aquest dilluns ha tombat la moció d’ERC que proposava declarar públicament que gais, lesbianes i transsexuals són ben acollits a la ciutat de Lloret. El text no ha prosperat pels vots en contra de CiU i el PPC, que governen, i l’abstenció dels independents del Grill. A favor de la proposta hi van votar d’ERC, ICV i el PSC.

Les dues formacions del govern municipal han argumentat el vot contrari perquè consideren que ha de ser el Patronat Lloret Turisme, i no pas l’executiu municipal, qui decideixi sobre la qüestió. El Grill ha subscrit l’opinió i ha demanat que es redacti un informe tècnic sobre la declaració “gay friendly”. L’alcalde accidental de Lloret, Romà Codina, s’ha compromès a fer arribar el text de la moció al patronat.

Mentrestant, el portaveu d’ERC, Eduard Coloma, ha atribuït l’oposició a “qüestions morals” i ha afegit que la decisió ha de ser dels polítics i que els empresaris “les han de dur a terme i decidir quin màrqueting s’hi aplica”.

ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics