URGENT

Lloret refusa ser la primera ciutat Gay Friendly.

Compartiu aquesta història

El ple municipal d’aquest dilluns ha tombat la moció d’ERC que proposava declarar públicament que gais, lesbianes i transsexuals són ben acollits a la ciutat de Lloret. El text no ha prosperat pels vots en contra de CiU i el PPC, que governen, i l’abstenció dels independents del Grill. A favor de la proposta hi van votar d’ERC, ICV i el PSC.

Les dues formacions del govern municipal han argumentat el vot contrari perquè consideren que ha de ser el Patronat Lloret Turisme, i no pas l’executiu municipal, qui decideixi sobre la qüestió. El Grill ha subscrit l’opinió i ha demanat que es redacti un informe tècnic sobre la declaració “gay friendly”. L’alcalde accidental de Lloret, Romà Codina, s’ha compromès a fer arribar el text de la moció al patronat.

Mentrestant, el portaveu d’ERC, Eduard Coloma, ha atribuït l’oposició a “qüestions morals” i ha afegit que la decisió ha de ser dels polítics i que els empresaris “les han de dur a terme i decidir quin màrqueting s’hi aplica”.

ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics