URGENT

L’oposició de Malgrat instarà demà al govern a la continuïtat de l’escola de música.

Compartiu aquesta història

Demà es celebrà la sessió plenària corresponent al mes de maig de l’Ajuntament de Malgrat. El plenari té 13 punts a l’ordre del dia, entre els quals 3 mocions de l’oposició. Una d’aquestes mocions s’ha presentat conjuntament pels 3 equips de l’oposició a Malgrat; ICV, CIU i ERC i instarà a la continuïtat de l’escola de música municipal de Ca l’Arnau de Malgrat. Com ja els va explicar RP, l’empresa que gestiona l’escola acaba contracte aquests curs i l’Ajuntament es planteja una prorroga d’un any amb condicions. El consistori considera que el servei és massa car i que cal ajustar preus.

La resta de mocions presentades es refereixen a la creació d’un fons local anticrisi pel 2010, presentada per Iniciativa, i per la moció que insta a garantir el dret de poder celebrar actes de comiat previs a l’enterrament, presentada per Esquerra.

El ple de demà haurà de ratificar els preus de la llar d’infants pública del municipi pel proper curs i, presumiblement s’aprovarà el compte general de la corporació de l’exercici del 2008.
La sessió, com és habitual, començarà a les 7 de la tarda a la sala de plens de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics