L’ACA encara no ha iniciat el procés d’adjudicació de les obres de la riera de Malgrat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa 7 mesos l’ajuntament de Malgrat rebia una misiva de l’ACA anunciant que tornarien a començar les obres de canalització de la riera de Malgrat, després de l’aturada de les obres l’estiu del 2007 per la mobilització popular, que reclamava una solució més naturalitzada. Uns dies més tard, l’Ajuntament rebia una nova carta en la que es comunicava que l’empresa que tenia adjudicada l’obra, l’empresa Hidrocanal, havia renunciat a l’obra cosa que obligava a convocar un nou concurs d’adjudicació.

7 mesos més tard i segons han confirmat fonts de l’Agència Catalana de l’Aigua, a ” dia d’avui no hi ha novetats” referents a la continuació de les obres que han de canalitzar la riera de PLF al seu pas pel tram de Can Feliciano, davant la caserna de la policia local.

Després de l’aturada de les obres a l’agost del 2007, la riera ha estat un dels maldecaps de l’Ajuntament de Malgrat, i a banda de
plens tensos entre oposició i govern, de manifestacions populars, de reunions i de projectes nous de l’ACA, i fins i tot un judici, el ple del mes de gener del 2008 va decidir continuar endavant amb el 1r projecte, el que ara està aturat.

L’alcaldessa del municipi, Conxita Campoy no ha amagat mai el seu malestar amb l’ACA, fins al punt d’assegurar que, pel que fa referència a Malgrat, el director de l’ACA no està capacitat per al càrrec.

Ara com ara la pilota està al teulat de l’ACA, que és qui ha d’adjudicar de nou l’obra de canalització de la riera en el tram de Can Feliciano

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics