URGENT

La nova junta del casal de l’avi de PLF ja s’ha posat a treballar.

Compartiu aquesta història

Feia dos mesos que el casal dels avis de PLF era gestionat directament des de l’Ajuntament, després que ningú es presentes per dirigir l’entitat en les últimes assemblees.

La nova junta estarà encapçalada per Anna Bach, que durant més de 20 anys va ser regidora de l’Ajuntament de Pineda de mar, entre d’altres de serveis socials. Dins la junta també hi ha altres dones conegudes com Dolors Belmonte, que també va ser regidora de Serveis Socials de PLF durant molts anys o Maria Fenoll, expresidenta de l’entitat de jubilats del centre.

En els últims mesos el casal no ha tingut junta directiva després que l’última va plegar enmig de crítiques d’alguns socis sobre l’estat de comptes de l’entitat i la seva gestió econòmica que l’Ajuntament de PLF va avalar en l’última assemblea.

Amb la posada en marxa de la nova junta el casal podrà recuperar la seva autonomia per fer nous socis i disposar també dels diners de les entitats bancàries, coses que no es podien fer fins ara, per la falta de dirigents. Això posava en perill la realització de certes activitats habituals de l’entitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics