URGENT

La costa de BCN- Maresme es promociona al País Basc

Compartiu aquesta història

La destinació participa a la Feria Expovacaciones que se celebra a Bilbao del des d’ahir i fins diumenge amb la intenció d’apropar la comarca al públic basc. L’objectiu d’aquest any és promocionar la nostra destinació turística entre un públic objectiu de proximitat.

Expovacaciones és un certàmen internacional que acull les millors destinacions turístiques de tot el món i que se celebra al Bilbao Exhibition Centre. El públic que assisteix a la fira és aquell que està interessat en obtenir informació per poder-se programar les vacances o els dies de lleure dels què disposa.

En anys anteriors, el perfil de visitant que s’ha acostat a conèixer les ofertes d’allotjament i alternatives de lleure que ofereix el Maresme era majoritàriament familiar, però també hi havia força parelles de la tercera edat i grups de joves. A banda de la informació general de la destinació, es va mostrar interés per conèixer l’oferta gastronòmica i de rutes.

Per altra banda la marca turística també va assistir a la fira de turisme de Toulouse i també és present en les activitats que des del 23 d’abril s’estan celebrant en aquesta localitat francesa amb el títol de Mes de Catalunya a Toulouse.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics