URGENT

La inauguració del pas soterrat de la platja de Malgrat, comportarà canvis de sentit en diferents carrers.

Compartiu aquesta història

Demà divendres s’inaugurarà amb una cercavila infantil, el nou pas soterrat que comunicarà el centre del poble amb la platja de les fàbriques de Malgrat.
L’obra s’inaugura, un any més tard del previst i després d’un any i mig d’obres, i comportarà el canvi en el sentit de circulació de diferents carrers de la zona propera al pas soterrat.

El carrer de l’Abat Oliba serà a partir d’ara de pujada de mar a muntanya i el carrer Indústria passarà a ser de baixada des de l’avinguda del Carme. El tram final de l’Abat Oliba i el primer del de la Llibertat seran de doble sentit de circulació per permetre l’entrada i la sortida del pas soterrat a través del passatge de les Ànimes, el nou vial que uneix els dos carrers principals. El carrer del Caporal Fradera canviarà de sentit de circulació igual que el carrer de Sant Pere.

La inauguració del pas es farà a les 6 de la tarda amb la tradicional tallada de cinta i els parlaments a càrrec de l’alcaldessa, Conxita Campoy, i de responsables de l’obra. Després es farà un espectacle infantil i per acabar hi haurà xocolata desfeta amb melindros per a tots els assistents.

Aquesta obra tenia un pressupost de 2 milions i mig d’€, i els problemes entre Adif, el gestor d’infrastructures i Telefònica i Fecsa Endesa, van enderrerir les obres, que finalment permetran l’accés a les platjes de les fàbriques sense haver de recorrer al pas de la cooperativa agrícola.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics