URGENT

Pantalla gegant per seguir les Finals de la Champions i de la Copa del Rei a PLF

Compartiu aquesta història

RP juntament amb la Penya Barcelonista i amb la col.laboració del Cafè de PLF, ha preparat una pantalla gegant al teatre de PLF, des d’on es podrà seguir les dues grans finals a les que s’enfronta, en aquests tram final de la lliga, el Barça.
El proper dimecres l’equip de Guardiola juga a Mestalla la final de al copa del Rei contra l’Atletic de Bilbao. I 15 dies més tard, jugarà a Roma la final de la Champions, després de l’èpic partit d’ahir a Londres.

Per seguir aquestes final s’aprofitarà la pantalla de cinema del teatre de PLF per projectar els partits.

La primera gran final, la de la copa del rei es juga dimecres vinent a les 10 del vespre, però la festa al teatre començarà mitja hora. El teatre acollirà taules i cadires, ja que l’entrada al recinte costarà 3€, que inclouran també el sopar; botifarra beguda i xips. Durant tota la nit hi haurà servei de bar al teatre per poder seguir la primera de les grans finals de l’equip blaugrana.

Les entrades s’han de comprar de forma anticipada al cafè de PLF i al Videoclub Serra a partir de demà divendres i fins el mateix dia del partit, com dèiem al preu de 3€.

Per a la final de la Champions, del proper 27 de maig, ja us anirem informant dels detalls més endavant.

L’emissora i la penya barcelonista volen concentrar als culés per tal de compartir plegats al voltant d’una gran pantalla i d’un gran ambient per seguir aquests partit de Mestalla. És per això que les dues entitats demanen que els culés vinguin tots plegats al teatre per seguir, amb narració amb català aquestes dues finals del Barça, que pot fer Història novament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics