La 8a Cursa Popular de PLF compta ja amb 140 inscrits.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La cursa, un clàssic del circuit de l’Alt Maresme, arriba a la seva 8a edició amb bona salut, com ho demostra el nombre de participants que cada any repeteixen.

La cursa, de 9 quilometres de recorregut, passa majoritàriament per pista de sorra, en un 85%, i té com a punt d’inici i final el Palauet de PLF. El responsable d’esports de l’Aj de PLF, Jordi Fitó ens explica el recorregut de la cursa.

Fins a data d’avui hi ha 140 inscrits a la cursa, un nombre superior al que hi havia ara fa un any, tot i això encara hi ha temps d’inscriure’s el mateix dia de la cursa al matí. Ho explica el mateix Fitó, qui recorda que enguany hi haurà premis als 8 primers classificats en homes i dones, obsequis i esmorzar per a tots els participants.

La cursa començarà a 2/4 de 10 del matí, des del Palauet de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics