URGENT

La 8a Cursa Popular de PLF compta ja amb 140 inscrits.

Compartiu aquesta història

La cursa, un clàssic del circuit de l’Alt Maresme, arriba a la seva 8a edició amb bona salut, com ho demostra el nombre de participants que cada any repeteixen.

La cursa, de 9 quilometres de recorregut, passa majoritàriament per pista de sorra, en un 85%, i té com a punt d’inici i final el Palauet de PLF. El responsable d’esports de l’Aj de PLF, Jordi Fitó ens explica el recorregut de la cursa.

Fins a data d’avui hi ha 140 inscrits a la cursa, un nombre superior al que hi havia ara fa un any, tot i això encara hi ha temps d’inscriure’s el mateix dia de la cursa al matí. Ho explica el mateix Fitó, qui recorda que enguany hi haurà premis als 8 primers classificats en homes i dones, obsequis i esmorzar per a tots els participants.

La cursa començarà a 2/4 de 10 del matí, des del Palauet de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics