URGENT

Baixa el nombre d’aturats a PLF per primera vegada en un any.

Compartiu aquesta història

 

 

 L’últim mes l’atur ha donat un petit respir al nostre municipi.L’abril va deixar 749 aturats, 5 menys que el mes anterior. Això significa una reducció del 0.7%, una xifra petita, però és la primera vegada en 12 mesos que les xifres de desocupats de PLF baixen respecte el mes anterior.

Des de principis d’any, però, el nombre d’aturats a PLF ha augmentat més de 110 persones. Només entre Febrer i Març la xifra va apujar-se en 45 persones.

La davallada en el nombre d’aturats ha estat general als municipis veïns.
Malgrat de Mar també ha tingut xifres positives, baixant el seu nombre d’aturats en 67 persones. El mes d’abril es va tancar al municipi amb 1524 persones aturades.

Pineda, que continua sent la 2a població amb més aturats de la comarca, també ha baixat en nombre de desocupats. A la localitat es va reduir aquesta xifra en 54 persones, quedant a l’abril en 2518.

Sta Susanna manté el mateix nombre de desocupats, 192, mentre que Calella també va disminuir el seu nombre d’aturats. La diferència entre març i abril ha estat de 12 persones menys a l’atur.

Per últim Tordera, que és l’única població de l’Alt Maresme que ha augmentat el seu nombre d’aturats entre març i abril. El municipi ha registrat un increment de 51 persones a les llistes d’atur. El nombre de desocupats a Tordera era, a finals d’abril, de 1428 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics