URGENT

Marineland celebra els 25 anys amb la previsió d’augment de públic nacional

Compartiu aquesta història

El 1984 s’inaugurava a PLF un dels centres turístics més importants i un dels punts d’atractiu turístic més visitats de la comarca.

Avui, el dofinari parc aquatic Marineland obra una nova temporada d’estiu i ho fa conscient que 25 anys després de la seva inauguració, el centre continua amb una bona salut, i que continua sent, en paraules del seu responsable de comunicació, Agustí Villar, un centre lúdic de referència al Maresme.

El parc comença la seva temporada d’estiu, que es mantindrà oberta fins el mes d’octubre. La d’enguany serà una temporada més curta del que és habitual, ja que fins ara obrien per St Jordi i es tancava unes setmanes més tard que no pas aquests any

La crisi ha fet variar les previsions de Marineland per aquests any. Si fins ara els visitants eren majoritàriament estrangers, Villar assegura que enguany es preparen per rebre més visites de turistes nacionals.

Ja l’any passat els visitants catalans van apujar-se un 17% respecte el 2007, arribant al 53% del total del parc, superant el conjunt de turistes d’altres procedències, entre les quals destaquen els britànics en un 18% i els russos en un 11%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics