URGENT

3 setmanes després que ho fes PLF, Malgrat ha presentat avui la seva targeta comerç.

Compartiu aquesta història

Aquesta iniciativa, que vol promoure l’activitat comercial al municipi, neix gràcies a l’acord entre l’Associació de Comerciants de Malgrat Centre i la Caixa, amb al col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat.

L’acte de presentació ha estat presidit per l’alcaldessa, Conxita Campoy, el president de l’Associació de Comerciants de Malgrat Centre, Carles Jimenez i el Director d’Àrea de Negoci del Maresme Nord de “la Caixa”, Josep Llorens.

A l’igual que la de PLF, la targeta serà gratuïta i permetrà als comerciants de Malgrat crear promocions a través de l’ús d’aquesta targeta, que podrà estar associada a qualsevol entitat bancària, sense necessitat de canviar de banc.

En el cas palafollenc la targeta és gratuïta tan l’alta, com el manteniment i permet descomptes directes en diferents establiments de la vila, així com també participar de les promocions que es facin, en aquests cas des de l’ACEP. La targeta palafollenca es va presentar per St. Jordi, però encara no es pot demanar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics