URGENT

Aquests migdia es fa el sorteig de components per a les meses electorals.

Compartiu aquesta història

A falta de menys d’un mes per a les eleccions europees, del 7 de juny, aquests migdia es farà el sorteig que ha designar les persones que integraran les meses electorals al nostre municipi.

Com ja és habitual a PLF s’instal·laran 9 meses repartides en 3 col·legis electorals. Al local social de St. Genís,a les antigues escoles hi haurà una mesa, al Forroll, al barri de St. Lluís, hi haurà 2 meses electorals, i el gran gruix de votants haurà d’exercir el seu dret a vot serà al col·legi Les Ferreries on s’instal·laran 6 meses.

A cada mesa hi haurà un president i 2 vocals, i 2 substituts per a cada responsabilitat. Això vol dir que cada mesa ha de tenir designades 9 persones; tres com a titulars i 6 de suplents.

En total, doncs avui s’hauran de designar 81 noms que el proper dia 7 de juny hauran de ser presents a les meses electorals. Els suplents però sols hauran d’anar a primera hora per si fos necessari suplir algun dels titulars.

El sorteig, que es fa mitjançant un programa informàtic que designa els noms a les meses, es farà aquests migdia a l’Ajuntament de PLF, a partir de les 2, en una sessió plenària extraordinària. Aquesta sessió, com la resta de plens, és oberta al públic, per qui vulgui assistir.

Els membres de la Mesa Electoral són designats d’entre la totalitat de persones empadronades a PLF, menors de seixanta-cinc anys. Un altre dels requisits previs és que han de saber llegir i escriure.
Els designats rebran la notificació en breu, i aquesta designació és quasibé impossible d’eludir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics