URGENT

La Policia de PLF comença una campanya d’informació per evitar robatoris

Compartiu aquesta història

 Ahir va començar una campanya de prevenció i de seguretat personal engegada per la Policia Local de PLF amb la finalitat de donar consells pràctics als palafollencs a l’hora de preservar la seva seguretat.

La campanya consisteix en repartir més de 5.000 tríptics amb una sèrie de consells pràctiques per evitar robatoris o estafes.
La intenció del cos de seguretat és donar eines als palafollencs per poder evitar robatoris tan a l’habitatge com al vehicle i també a la platja, aprofitant les dates d’estiu que s’aproximen.

En els últims mesos PLF ha viscut una onada de robatoris en diferents domicilis, botigues i també en centre públics, com ara la biblioteca, el casal de l’avi o l’Associació de veïns de St. Lluís.

El cap de la policia local de PLF, Marc Penya, explica que la crisi econòmica ha accentuat el nombre de robatoris a PLF i que ho demostra el nombre de detencions practicades per la policia local en el que porten d’any. Són declaracions al programa Tot A Punt de RP.

Una de les funcions de la Policia, a banda de la vessant operativa, és la d’informar i aconsellar als ciutadans sobre com millorar la seva seguretat personal.
Penya reconeix que els delinqüents s’adapten davant la pressió policial i que una de les maneres de prevenir robatoris o estafes és que els ciutadans estiguin alerta i segueixin els consells de la campanya.

En els tríptics que es reparteixen aquests dies casa per casa, la Policia aconsella desconfiar dels tècnics que no s’han requerit o bé no portin acreditació. També es recomana tancar la porta sempre que ens absentem del domicili o del negoci, tot i que sigui per poca estona i recomana reforçar la porta del terrat.

La campanya també recomana no deixar documentació a l’interior del vehicle, perquè també són objecte de robatori o caminar pel sentit contrari a la marxa dels vehicles i per l’interior de les voreres, per evitar estrebades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics