La Policia de PLF comença una campanya d’informació per evitar robatoris

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 Ahir va començar una campanya de prevenció i de seguretat personal engegada per la Policia Local de PLF amb la finalitat de donar consells pràctics als palafollencs a l’hora de preservar la seva seguretat.

La campanya consisteix en repartir més de 5.000 tríptics amb una sèrie de consells pràctiques per evitar robatoris o estafes.
La intenció del cos de seguretat és donar eines als palafollencs per poder evitar robatoris tan a l’habitatge com al vehicle i també a la platja, aprofitant les dates d’estiu que s’aproximen.

En els últims mesos PLF ha viscut una onada de robatoris en diferents domicilis, botigues i també en centre públics, com ara la biblioteca, el casal de l’avi o l’Associació de veïns de St. Lluís.

El cap de la policia local de PLF, Marc Penya, explica que la crisi econòmica ha accentuat el nombre de robatoris a PLF i que ho demostra el nombre de detencions practicades per la policia local en el que porten d’any. Són declaracions al programa Tot A Punt de RP.

Una de les funcions de la Policia, a banda de la vessant operativa, és la d’informar i aconsellar als ciutadans sobre com millorar la seva seguretat personal.
Penya reconeix que els delinqüents s’adapten davant la pressió policial i que una de les maneres de prevenir robatoris o estafes és que els ciutadans estiguin alerta i segueixin els consells de la campanya.

En els tríptics que es reparteixen aquests dies casa per casa, la Policia aconsella desconfiar dels tècnics que no s’han requerit o bé no portin acreditació. També es recomana tancar la porta sempre que ens absentem del domicili o del negoci, tot i que sigui per poca estona i recomana reforçar la porta del terrat.

La campanya també recomana no deixar documentació a l’interior del vehicle, perquè també són objecte de robatori o caminar pel sentit contrari a la marxa dels vehicles i per l’interior de les voreres, per evitar estrebades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics