Una prova atlètica permetrà circular gratuitament per l’autopista

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir es va presentar la 1a Mig Challenge, una prova atlètica que es desenvoluparà al Maresme el proper 24 de maig.

El Challenge es presenta com un repte per a la comarca, però també com una oportunitat captar nou turisme, com reconeix l’alcalde i president del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme, Josep Maria Juhé. En aquest sentit i per incentivar el descobriment del Maresme entre el públic del Challenge, el consorci ha editat una guia de butxaca amb informació bàsica i propostes d’activitats. A més, també s’han programat un seguit de paquets turístics per tal d’oferir-los als esportives i els seus acompanyants.

La prova, en la que hi participaran 2200 atletes, és una triatlo composada per un recorregut de prop de 2 quilometres nedant a mar obert, davant el municipi de Calella, 90 quilòmetres en bicicleta, entre Calella i el Masnou, i 21 quilòmetres més de cursa a peu, entre Calella i Malgrat de Mar. Com a conseqüència d’aquesta prova, des de les sis del matí i fins a dos quarts de quatre de la tarda es tallarà tota l’N-II al trànsit. Un fet que el gerent del Consell Comarcal del Maresme, Eladi Torres, va admetre que mai no s’havia produït i que ha obligat tots els cossos de seguretat a coordinar-se per evitar el col·lapse. La via alternativa, l’autopista C-32, serà gratuïta durant aquestes hores per garantir la mobilitat a la comarca i voluntaris de les agrupacions de defensa forestal (ADF) seran els encarregats de lliurar uns tiquets a les entrades de les autopistes perquè els conductors puguin travessar els peatges sense pagar. El cost d’aquesta iniciativa el sufraguen el mateix Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Calella.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics