URGENT

Les preinscripcions de la llar d’infants cobreixen ja el 66% de les places.

Compartiu aquesta història

A falta de 2 dies per finalitzar el període de preinscripcions a la llar d’infants municipal de PLF, ja s’han sol·licitat 52 places de les 76 previstes de cara al proper curs.

El centre havia previst 8 places noves per a alumnes de 0 a 1 any, un curs que han sol·licitat 7 nadons, que si compleixen els requisits i no augmenten les sol·licituds podran tenir plaça al centre.

Pel que fa a les previsions dels altres 2 cursos, probablement s’hauran de retocar, ja que a falta de dues jornades de preinscripcions, el curs de P1 compta amb 13 demandes, sobre les 39 places previstes, mentre que a p2 les preinscripcions ja superen el nombre de places previstes, que eren de 29.

Tot i això el nombre de places definitiu per a cada grup d’edat no es sabrà fins finalitzar el procés de preinscripció i de baremació, en el que es comprovarà la documentació presentada per cada un dels sol·licitants.
El proper dia 22 de maig es publicaran les llistes baremades dels sol·licitants i el procés de matrícula començarà el 8 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics