Tot a punt per seguir la final de al Copa del Rei en pantalla gegant al Teatre.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja estan totes les entrades venudes per a presenciar la final de la copa del Rei de futbol al teatre i en pantalla gegant. L’activitat, organitzada per RP, la penya Barcelonista, l’Ajuntament i el cafè, aplegarà més de 120 persones al teatre municipal, on ahir els tècnics s’afanyaven en preparar el muntatge de la pantalla de cinema en la que es projectarà el partit d’aquests vespre.

A partir de 2/4 de 10 de la nit ja es podrà accedir al teatre amb l’entrada corresponent que dóna dret a un entrepà de butifarra, una beguda i a patates xips. Durant tota la nit hi haurà servei de bar al teatre per tal de seguir la final amb total comoditat.

La final començarà a les 10 del vespre a Mestalla i enfrontarà al FC Barcelona i l’Athletic de Bilbao. El Barça podria aconseguir el primer títol de la temporada en un partit que es seguirà des del teatre a través del senyal de tv3.

D’aquí a 15 dies, el 27 de maig, el barça jugarà a Roma la final de la Champions contra el Manchester United, un partit que també es podrà seguir amb pantalla gegant al nostre municipi. Serà en una nova col.laboració entre les entitats locals que fan possible l’activitat d’avui, però que ja s’ha avançat que serà diferent a l’actual davant de l’èxit de convocatòria.

En els propers dies ja informarem de com funcionarà la final de la champions amb pantalla gegant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics