URGENT

195 participants es preinscriuen al Casal d’Estiu de PLF.

Compartiu aquesta història

Finalment 195 infants s’han preinscrit per a les activitats previstes pel Casal Municipal d’estiu d’enguany.
La gran majoria, fins a un 90% de les preinscripcions són per al mes de juliol, que habitualment és el que s’emporta el gran gruix de participants, coincidint que els pares encara no solen tenir vacances.

Tan sols 1 de cada 10 s’ha preinscrit els dos mesos d’activitats en els torns de matí i tarda.

Com també és habitual la majoria dels preinscrits són els més petits. Així els participants que han cursat p3, p4 i p5, sumen 95 places, mentre que el centenar restant de preinscripcions es divideixen entre la resta d’edats, amb progressió descendent, és a dir que a més edat, menys preinscripcions.

L’Ajuntament informa que el casal d’estiu d’enguany es farà a les instal·lacions de l’escola Mas Prats i començarà el proper el dia 1 de juliol. El casal acabarà el dia 31 d’agost.
Aquesta tarda a les 7 es farà la reunió de pares al teatre municipal, en la que es donarà totes les dades referent a l’edició d’enguany del casal municipal d’estiu a falta de mes i mig per començar l’activitat.
Paral·lelament aquest dilluns s‘ha obert el termini per sol·licitar ajudes econòmiques per al propi casal d’estiu, i també pel menjador escolar i els llibres de text de cara al proper curs 2009/2010.

Les sol·licituds cal presentar-les a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, al carrer Francesc Macià, fins el proper dia 12 de juny en horari de matí. Cal però demanar cita prèvia al telèfon del consistori palafollenc; 93 762 00 43.

L’any passat es van incrementar el nombre de sol·licituds d’ajudes pel casal d’estiu. El 2007 es van demanar 13 ajudes i l’any passat es van sol·licitar 30 beques en aquests sentit, de les quals 28 van ser aprovades.

FOTO: CEIP M

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics