URGENT

Èxit de la transmissió en pantalla gegant de la Copa del Rei.

Compartiu aquesta història

Èxit tant en participació com en el resultat final del partit.
El Barça es va proclamar ahir campió de la Copa després de guanyar la final de Mestalla, un cop va remuntar el primer gol en contra de l’Athletic de Bilbao. Al final l’equip de Guardiola va poder desplegar el seu joc i va acabar imposant-se 1 a 4.

Més de 120 persones van poder seguir la primera gran final gràcies a la pantalla gegant organitzada per RP, La Penya Barcelonista, l’Ajuntament i el Cafè.

Les persones que van voler seguir plegades la final es van mostrar fredes amb el primer gol de l’Athletic, però alhora confiades que el Barça, com ja ha fet moltes vegades aquesta temporada, donaria la volta al marcador. Els gols de Touré Yaya, Messi, Bojan i Xavi es van viure intensament en un teatre, que per a l’ocasió es va vestir de blaugrana.

Ara els organitzadors es posaran a treballar per poder oferir també la final de la champions de Roma el proper dia 27 de maig. Encara no han volgut desvetllar res al respecte, però sí han avançat que es preveu poder acollir molta més gent, ja que per a la final d’ahir, hi van haver persones que no van poder aconseguir entrada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics