URGENT

Cap de setmana de fira a Pineda

Compartiu aquesta història

Una setantena d’entitats de Pineda de Mar participaran el proper cap de setmana a l’onzena edició de la Fira d’Entitats, organitzada per l’Ajuntament de la localitat.

La mostra, que un any més s’ubicarà a la Plaça de les Mèlies, estarà oberta dissabte i diumenge, a partir de les 10 del matí fins les 9 del vespre. La inauguració oficial serà demà, a les 12 del migdia, al pati de Can Comas.

Entre les novetats d’enguany hi haurà el Joc dels Drets Humans – basat en el Joc de l’Oca – instal·lat a la plaça Catalunya, el primer concurs d’estands de la Fira i l’animació de teatre de carrer que se celebrarà durant els dos dies a l’entorn de l’espai firal. També hi haurà servei gratuït de ludoteca infantil per a nens i nenes de 2 a 6 anys.

En els gairebé 1.000 m2 d’estands es mostraran les nombroses i variades activitats que realitzen al llarg de l’any més de seixanta entitats, associacions i clubs del municipi.

 

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics