URGENT

L’Ajuntament de Malgrat busca empresa que vulgui instal.lar un tanatori.

Compartiu aquesta història

Segons ha confirmat a RP, l’alcaldessa de Malgra Conxita Campoy, el consistori de la localitat s’està plantejant la instal.lació al municipi d’un tanatori amb sala de vetlla a la localitat. Segons Campoy, des de la liberalització d’aquests equipaments, són algunes les empreses interessades en poder posar en marxa un d’aquest tipus de servei a Malgrat i, segons Campoy, l’Ajuntament també està interessat i treballa per tal que alguna empresa pugui instal.lar-lo a Malgrat.

Segons Campoy, aquests servei, que no inclouria crematori, no podrà ser inclós en l’ampliació del cementiri municipal, ja que l’ampliació prevista ja serà justa i no permetria aquests equipament. Ho diu en declaracions a RP.

En l’última sessió plenària, ERC proposava la creació d’una sala de vetlla, similar a la que hi ha al cementiri palafollenc, on es poden fer les exequies aconfesionals o d’altres religions que no siguin la catòlica. La proposta va ser desestimada, perque la intenció de l’equip de govern és que la sala estigui inclosa a l’equipament que faci l’empresa gestora del tanatori.
Tot i la intenció de l’Ajuntament i les empreses interessades, Campoy no va donar dates ni terminis sobre la possible instal.lació. Tampoc va donar més informació sobre els possibles emplaçaments del tanatori i sala de vetlla, un cop descartada l’opció del propi cementiri.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics