La cambra de comerç vol una via ràpida com alternativa de la N2

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La delegació de la Cambra del Comerç al Maresme conclou en el seu informe de l’any 2008 que la carretera que ha de ser l’alternativa a l’actual N-II, hauria de ser una via ràpida, amb una velocitat mínima de 100 km/h. L’informe també explica que aquest nou vial hauria de tenir calçades separades i enllaços a diferent nivell.

Segons la Cambra la nostra comarca presenta actualment problemes de congestió del trànsit a l’entrada a Barcelona, tant per l’autopista C-32 com també pels conductors que arriben a la ciutat per la carretera N-II. També s’exemplifica que el Maresme té una alta accidentalitat a la carretera general.

Segons la Cambra, a més d’una nova carretera cal potenciar les infraestructures ferroviàries, per millorar així el transport públic per tal que els usuaris abandonin l’ús del vehicle privat ja que actualment ‘gairebé dues terceres parts dels desplaçaments de mobilitat obligada externa a la comarca es realitzen en vehicle privat’.

 

ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics