URGENT

L’amateur A guanya i es situa en 4a posició a la lliga.

Compartiu aquesta història

Els palafollencs jugaven a casa contra el Pals, un dels rivals directes a la taula de classificació que han aconseguit deixar enrera, després d’una treballada victòria per 3 a 1.

Els tres punts permeten superar a la taula al Calonge, fins ara 3r classificat i que ha caigut fins el 5è lloc, i situar l’Amateur A en 4a posició del campionat, empatat a punts amb el 3r classificat; l’Arbúcies.
Ara com ara el Begur continua líder a 8 punts dels palafollencs que tenen 62 punts, a falta de 23 jornades en les que l’amateur A no s’ha d’enfrontar a rivals directes.

El B va esgarrapar un punt en la seva visita al camp del St. Hilari, després d’empatar a 2.
Amb aquest empat tanquen la seva temporada en la que han quedat classificats en la 9a posició i 36 punts. El B ha acabat la lliga amb 10 victòries 6 empats i 12 derrotes.

El cadet va perdre al camp del Montgat. Els del baix Maresme són líders indiscutibles de la taula i els del PLF van rebre un sever correctiu, i va perdre 6 a 1. El gol de l’honor el va marcar Sergio, en un partit on el porter palafollenc va acabar expulsat.

L’infantil va guanyar a casa contra el Llavaneres per 3 a 2
En futbol 7 l’aleví va perdre al seu camp contra el Riells i Viabrea, per un contundent 2 a 6, i pel que fa als prebenjamins van acabar la lliga aquests cap de setmana a Anglès. L’A va jugar un triangular contra el Lloret i el Blanes, guanyant els dos partits, el primer per 4 a 0 i el segon per 2 a 1. Dels 6 gols palafollencs 4 van ser d’Adrià i els altres dos de Pau.

El B , en canvi va perdre els dos partits; un contra el Vidrerenca i l’altre contra el Sant Hilari.

Els benjamins van jugar un triangular contra el Calella i el Pineda. L’A va guanyar tots els partits i el B, en canvi va caure derrotat en els dos matx.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics