URGENT

Detenen un conductor que s’havia donat a la fuga després de provocar un accident contra una moto a Blanes.

Compartiu aquesta història

Un jove de 25 anys veí de Santa Coloma de Gramenet que conduïa un Audi A4 pel centre de Blanes va atropellar la matinada d’ahir dilluns un home que circulava en ciclomotor pel carrer Roig i Jalpí i va fugir després de l’accident. Al cap de poca estona, la policia local el detenia quan ja marxava de Blanes. L’accident va tenir lloc cap a les quatre de la matinada i una patrulla va veure, en una zona propera, un cotxe que circulava amb un fort cop al capó i el parabrisa trencat.

Quan es va avisar de l’accident per ràdio des de la comissaria, els agents van lligar caps i van procedir a detenir el fugitiu. La segona prova d’alcoholèmia, efectuada cap a les cinc de la matinada, va resultar positiva i sumat a la fugida, els agents li atribueixen càrrecs de conducció sota els efectes de l’alchol i també omissió de socors per deixar la víctima abandonada després de l’accident.
La causa més probable de l’accident, segons va explicar ahir la policia local de Blanes al Diari de Girona, és que el cotxe encalcés per darrere el conductor del ciclomotor, un home de nacionalitat romanesa i de 36 anys d’edat que va ser evacuat a l’hospital Josep Trueta de Girona.

 

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics