URGENT

Només 1 grup de PLF participa al Gira Maresme.

Compartiu aquesta història

Des d’ahir ja es pot començar a votar les millors propostes musicals que s’han presentat al Gira Maresme 2009, un concurs amb l’objectiu de donar a conèixer els grups novells de la comarca i dotar-los d’oportunitats en la seva carrera musical.

Tot i ser un dels pobles organitzadors, només s’ha inscrit al concurs 1 grup de PLF, Sinode, que ara haurà de competir amb els altres 43 inscrits per fer-se un lloc entre els 4 més ben valorats pel vot popular i del jurat.

Aquests 4 primers participaran en un concert en el que hauran de demostrar la seva qualitat per aconseguir el 1r premi del concurs. Es tracta d’una gira de concerts per diferents municipis de la comarca i sales de concerts com La Mirona de Salt o la Sala Clap de Mataró.
El segon classificat serà el teloner del guanyador a la gira.

Sinode, va néixer el 1993 amb el nom de En Nombre de Quien, i està format pels germans Osorio i per Andrés Silgado a la veu principal.

Les votacions estan obertes a giramaresme.cat.
El Gira Maresme compta amb la col•laboració de diferents Ajuntaments de la comarca entre ells el de PLF, que programarà un concert amb el guanyador de la Gira de cara a la festa major de setembre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics